12 gen.

Quin paper té l’uniforme laboral a la societat actual?

Segons el diccionari la paraula uniforme significa “vestit específic i distintiu dels membres d’alguns cossos socials i, eventualment, de la funció que hom ocupa dins un cos”.

Però, actualment, l’uniforme no és una peça qualsevol i ha agafat un paper important a la societat i el podem veure per tot arreu.

L’uniforme laboral produeix certs sentiments i comportaments en aquell que el vesteix o en aquelles persones que el veuen des de fora. Aquests sentiments, poden ser molt diferents, rebuig, admiració, disciplina, concentració, seguretat… Tot dependrà de la perspectiva de l’observador.
Però el que sí que està clar, es que un uniforme a la nostra societat mai passa desapercebut.

Un dels majors poders que té l’uniforme és la col·lectivització. La persona que porta l’uniforme deixa de ser una individu i es converteix en un grup. L’uniforme ajuda a codificar i a diferenciar a diferents col·lectius a primera vista.

De la mateixa manera, l’uniforme laboral també és una manera de desenvolupar i mostrar la imatge o marca d’una empresa, negoci, institució o organització.

Gràcies a l’uniforme laboral es pot generar un sentiment i sentit de pertinença dels treballadors cap a l’empresa. Ells senten que formant part de l’organització i ajuda a crear una idea en la ment de lleialtat a l’empresa en la que s’està treballant.

A Companyia d’Uniforme podràs trobar l’uniforme laboral que més s’adapta a la teva empresa i a les teves necessitats.

Leave a reply