21 maig

La importància de la roba de cambrer

Importància de la roba de cambrer

Hi ha ocasions en les que no es dona la importància necessària a la figura del cambrer, ja sigui d’un bar o cambrer de sala d’un restaurant.

Tan important és la seva actitud i saber fer davant dels clients com mostrar pulcritud i elegància a l’hora de servir el menjar. Però és molt important no oblidar el seu uniforme, que és el que realment transmet la imatge del bar o restaurant al qual estan representant. Per aquest motiu l’elecció d’un bon uniforme pels cambrers requereix la suficient atenció com per posar-se en mans d’experts, així s’aconseguirà millorar la imatge que transmet el negoci davant dels clients al mateix temps que una bona elecció permetrà que els cambrers treballin amb la màxima comoditat durant tota la jornada.

Companyia d’Uniformes som experts en vestuari d’hostaleria, tenim a la teva disposició el nostre personal que t’assessorarà en quina és la millor opció de vestuari per cambrers segons les teves necessitats. A més, podem personalitzar la roba amb la imatge representativa del teu bar o restaurant.

Consulta’ns sense compromís!