03 Ago

PANTER® VIBATECH accelera la desaparició de la SARS-COV-2 en només 6 hores

PANTER® VIBATECH accelera la desaparició de la SARS-COV-2 en només 6 hores garantint higiene i protecció antimicrobiana durant tota la vida útil del calçat.

PANTER® VIBATECH, L’ÚNIC COMPOST ANTIVIRAL I ANTIBACTERIÀ PER AL CALÇAT EFECTIU DAVANT EL COVID-19

La crisi sanitària del Covid-19, ha situat els protocols d’higiene i seguretat com a mesura indispensable per a la prevenció i control de l’expansió del virus.

En el sector clínic, sanitari, alimentari i de neteja professional, aquestes normes són molt estrictes, ja que la transmissió vírica i bacteriana en aquestes activitats és especialment sensible.

No oblidem que en la indústria càrnia i alimentària, així com en hospitals, clíniques (dental, fisioteràpia, mèdica, estètica, etcètera), geriàtrics, laboratoris, farmàcies o altres és freqüent l’exposició a agents biològics com a conseqüència de la presència de microorganismes, el que suposa un dels principals riscos per a la salut del treballador i per a la resta de persones.

En aquest sentit, resulta fonamental que els professionals dedicats a aquestes activitats utilitzin equips de protecció personal que els protegeixin d’aquesta contaminació microbiana, ja que la prevenció higiènica és una mesura efectiva i demostrada que contribueix a frenar la propagació de virus i bacteris.

A Companyia d’Uniformes t’acompanyem en l’assessorament i a trobar la millor solució a les teves necessitats.

Posa’t en contacte amb nosaltres, tens als nostres experts disponibles per ajudar-te.