25 gen.

Companyia d’Uniformes fem 20 anys

A Companyia d’Uniformes estem d’aniversari durant aquest 2018. Amb 20 anys d’experiència en el sector del vestuari laboral i l’equipament de protecció individual, organitzem pel transcurs d’aquest any diverses accions per celebrar i agrair tots aquests anys de confiança als nostres clients.

Portem dues dècades dissenyant i fabricant vestuari laboral de valor afegit. Oferint una àmplia gamma de productes tèxtils per a promocions i un acompanyament en l’assessorament de tot el procés, des del disseny fins a la producció.

Durant el transcurs d’aquest any, tenim preparada diferents accions, entre elles una targeta de fidelització i un concurs fotogràfic

Ara, arrenquem amb la primera campanya, amb la qual els participants podran guanyar la compra del 2019 a la botiga de Companyia d’Uniformes gratis.

L’acció consisteix en omplir una targeta a partir de les compres realitzades a la botiga, ubicada a la Carretera de Sant Hipòlit número 15 de Vic. El funcionament és molt senzill, per cada compra que el client faci a la botiga, el dependent omplirà la casella amb l’import i el segell de l’empresa, una vegada estiguin les quatre caselles omplertes, el participant dipositarà la targeta en una bústia i tindrà la possibilitat de guanyar un val pel valor de la targeta premiada que es podrà bescanviar en les compres del 2019.

Amb aquest sorteig volem fomentar la nostra botiga, petits comerços, PYMES i autònoms. I a la vegada, fidelitzar els clients nous i els habituals.

Així com propiciar confiança i lleialtat als nostres clients a través d’aquesta nova estratègia i així seguir creixent dins del sector dels uniformes laborals.

Leave a reply